0

FASHIONISTA OF THE WEEK Larissa van Kittehs CupcakesIedere week zetten we een fashionista met een fabulous outfit in het zonnetje. Deze keer laat modeliefhebber Larissa, van het blog Kittehs Cupcakes ons weten waar zij haar outfits en inspiratie vandaan haalt.

Larissa showde eerder al haar wardrobe op ILFN, maar dit keer is een specifieke outfit aan de beurt. Op de onderstaande foto’s draagt ze een sterrenbroek, maar één van haar favoriete items is een grijze skinny jeans van H&M. Daarnaast is Emanuelle Alt haar stijlicoon.

Bekijk snel haar stijl hieronder!

Larissa van Kittehs Cupcakes

Wie is je favoriete designer?
Hmm, die heb ik eerlijk gezegd niet echt! Wel vind ik stukken van Balmain, Alexander Wang, Isabel Marant, Chanel erg mooi. Maar echt een favoriete designer heb ik niet.

Hoe zou jij je stijl omschrijven?
Simpel, casual en hier en daar met een twist.

Larissa van Kittehs Cupcakes

Wat is je favoriete item uit je kast?
Momenteel is dat mijn donkergrijze skinny van de H&M. Ik ben er zo gek op, dat ik zelfs al een back-up heb aangeschaft, voor het geval dat ik ‘m niet meer in de winkel kan vinden. Het is de perfecte donkergrijs, klein beetje faded en een goed skinny model. Echt een topaankoop voor een budgetprijs!

Larissa van Kittehs Cupcakes

Wie is je stijlicoon?
Emanuelle Alt. Werkelijk alles wat ze aan heeft staat haar helemaal geweldig. Ik ben dol op haar kledingstijl, het is stoer, donker, toch ook vrouwelijk en chique.

Wat staat er op dit moment op je wishlist?
De Isabel Marant Bobby’s in khaki groen, een Balenciaga Citybag en een rolex. Dat zijn dus niet echt de items die ik binnenkort zal kunnen aanschaffen, maar meer op lange termijn. Verder staat er nog een goed gestreept t-shirt met lange mouwen op de wishlist, een kleinere schoudertas en een iMac haha!

Larissa van Kittehs Cupcakes

Wat heb je op deze foto’s aan?
Ik draag een leren bikerjasje van de Episode, een wijdvallende trui van de H&M, een ketting van Forever21, een jeans met sterrenprint van Vila, een tas van Oasap.com waar ik zelf nog wat spikes op heb aangebracht, een horloge van Casio (met rekenfunctie!) en booties van Sacha.

Larissa van Kittehs Cupcakes

www.kittehscupcakes.nl

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties