0

Amsterdam – Iedere week zetten we een fashionista met een fabulous outfit in het zonnetje. Deze keer laat Kim, van blog All About The Style, ons weten waar ze haar outfits en inspiratie vandaan haalt.

Kim is haar hele leven al geïnspireerd door Coco Chanel. Niet alleen door haar stijl, maar ook door haar leven.

Bekijk haar stijl hieronder!

Wat is je stijl?

Mijn stijl is minimaal en chic met een vintage tintje. Ik ben verslaafd aan de kleur zwart, ben dol op het dragen van blousjes onder truien en draag graag (nep) leren items.

Wie is je favoriete designer?

Het klinkt standaard maar mijn favoriete designer blijft toch Gabrielle Bonheur “Coco Chanel”. Ik ben al van jongs af aan geïnspireerd door haar leven en haar stijl.

Wie is je stijlicoon?

Mijn stijlicoon is Alexa Chung. Ik word altijd blij van haar styling en uiterlijk. Het is geweldig hoe zij een simpel item kan omtoveren tot een musthave voor iedere fashionista. Daarnaast ben ik ook gek op de stijl van Rachel Zoe en Olivia Palermo.

Wat is je favoriete item uit je kledingkast?

Op dit moment is mijn favoriete item mijn zwarte see through blouse die ik heb gekocht bij een vintage winkeltje. Het is voor mij ‘de’ perfecte basic.

Wat staat er nog op je wishlist?

Ik moet zeggen dat ik deze week goed heb geshopt dus mijn wishlist is op dit moment redelijk leeg. Maar een mooie Chanel ‘shopping bag’ is altijd welkom in mijn kast!

Bekijk ook de blog van Kim, All About The Style .

Wil jij ook kans maken op de titel Fashionista of the Week? Mail dan jouw outfitfoto’s (uitgebreid en scherp) naar [email protected]!

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties