0

Iedere dinsdag zetten we een fashionista met een fabulous outfit in het zonnetje. Deze keer laat modeliefhebber Janneke, van het blog Jantasie, ons weten waar ze haar outfits en inspiratie vandaan haalt.

Janneke is 19 jaar en studeert Grafische Vormgeving in Groningen. Ze is dol op mode én fotografie, wat zeker terug te zien is op haar blog. Lees alles over haar favoriete dingen en bekijk haar foto’s hieronder!

Hoe zou jij je stijl omschrijven?
Vrouwelijk, creatief en toch stijlvol. Ik hou ervan om een basic item te combineren met een eyecatcher, een zelfgemaakte ketting of tas om toch een unieke kant van mezelf te laten zien. In de zomer zie je me vaak in vrouwelijke jurkjes, in de winter draag ik veel knitwear met kobaltblauwe en mosgroene tinten. Ik combineer ook graag budget met wat duurdere vintage.

Wie is je favoriete designer?
Op het moment Michael Lo Sordo, zijn gespiegelde bloemenpatronen zijn mijn favoriet. Ik hou van de manier waarop hij patronen in zijn ontwerpen verwerkt en door luchtige stoffen de vrouwelijkheid van het model benadrukt. Ik vind het vooral belangrijk dat een ontwerper je inspireert om zelf aan de slag te gaan. Ik kijk niet alleen naar ontwerpers, maar ook naar de straat en naar andere mensen om mij heen, ook gesprekken met mensen kunnen je inspireren.

Wie is je stijlicoon?
Ik heb niet echt een vast stijlicoon, maar ik vind Sylvie van der Vaart een prachtige vrouw om te zien. Van binnen en van buiten en vooral omdat ze altijd straalt.

Wat is je favoriete item uit je kast?
Mijn look-a-like Chanel jasje van Vila. Het is een simpel jasje dat elke outfit wat meer glamour geeft.

Wat staat er op dit moment op je wishlist?
Een groene parka met zwarte leren mouwen, daar ben ik al een tijdje naar opzoek.

Wat heb je op deze foto’s aan?
Een mint kleurig rokje en een witte bloes met kant een floppy hoed, allemaal H&M, vintage witte hakken en een vintage tas van het merk Pistore.

Bekijk ook het blog van Janneke!

Wil jij ook kans maken op de titel Fashionista of the Week? Mail dan jouw outfitfoto’s (uitgebreid, scherp, 640 pixels breed en in jpg of jpeg formaat) naar [email protected]

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties