0

Iedere week zetten we een fashionista met een fabulous outfit in het zonnetje. Deze keer laat modeliefhebber Chloë  Sterk van fashionista Chloë ons weten waar zij haar outfits en inspiratie vandaan haalt.

Chloë omschrijft haar stijl als fun en sporty chic maar eigenlijk is haar stijl zo gevarieerd dat het niet in één woord te vatten is. Ben je benieuwd naar haar foto’s? Bekijk ze dan snel hieronder!

Wie is je favoriete designer?
Karl Lagerfeld

Hoe zou jij je stijl omschrijven?
Ik denk niet echt dat ik een stijl heb. Toen ik begon met bloggen hield ik wel erg van de strikken en veel kleur, maar ik ben wat gematigder geworden. Al ben ik nog steeds van de rokjes, jurkjes en prints. Ik denk dat ik mijn stijl funny/sporty chic zou noemen als ik echt wat moest zeggen. Ik shop mijn outfits het liefste bij Asos,Nelly.com en H&M.com

 Wat is je favoriete item uit je kast?
Mijn favoriete item uit mijn kast zijn mijn zwarte fashionchick pumps en mijn zwarte March32 wedges sneakers

Wie is je stijlicoon?
Ik word geïnspireerd door mode tijdschriften en streetstyle, maar ook door andere bloggers als bijvoorbeeld Andy van www.stylescrapbook.com

Wat staat er op dit moment op je wishlist?
Een reisje naar een warm land, Curaçao, Aruba of Miami zeg ik tijdens deze koude dagen geen nee tegen. Dan kan ik lekker rond huppelen in mijn nieuwe shorts en slippers.

Wat heb je op deze foto’s aan?
Hier draag ik Broek-colbert- muts: Emporio Armani, zonnebril: Ebay, schoenen: March32

www.chloesterk.nl

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties