0

Iedere week zetten we een fashionista met een fabulous outfit in het zonnetje. Deze keer laat modeliefhebber Brenda, van het blog Give Live Love Life, ons weten waar ze haar outfits en inspiratie vandaan haalt.

De 22-jarige blogster is student rechten met een flinke passie voor mode en een vrouwelijke stijl. Haar favoriete item is op dit moment een bordeauxrode hoed die ze bij H&M heeft gescoord.

Nieuwsgierig naar haar outfit en waar ze alles heeft gekocht? Bekijk hier de foto’s…

Hoe zou jij je stijl omschrijven?
Mijn kledingstijl is nog niet echt consistent. Een jaar geleden droeg ik bijna iedere dag torenhoge hakken, terwijl ik nu al maandenlang alleen maar boots draag. Hoewel mijn kledingstijl dus continu verandert is mijn stijl altijd vrouwelijk. Mijn all time favorite outfit is een oversized trui, shorts of een rokje en laarzen.

Wie is je favoriete designer?
Ik ben nog student en heb geen enkel designer item in mijn kast. Eerlijk gezegd heb ik tot nu toe ook nooit echt interesse gehad in designer kleding, misschien komt dat ooit nog. In mijn kast vind je voornamelijk kleding van de grote en betaalbare winkelketens Zara, Mango, H&M, Monki en wat vintage kleding.

Wie is je stijlicoon?
Een stijlicoon noemen vind ik lastig. Als ik niet weet wat ik aan moet kijk ik naar de outfits van andere bloggers of neus ik even rond op lookbook.nu. Maar ik zie ze niet per se als stijliconen.

Wat is je favoriete item uit je kast?
Op dit moment is mijn favoriete item mijn bordeauxrode hoed die je ook op de foto’s ziet. Ik droeg nooit hoeden omdat ik niet echt een hoeden hoofd heb maar deze vind ik wel mooi staan. En een hoed is een super leuke toevoeging aan een simpele outfit!

Wat staat er op dit moment op je wishlist?
Op mijn wishlist op dit moment staan vooral basics. Ik heb heel veel kleding, maar bijvoorbeeld geen goedzittende zwarte spijkerbroek, en dat is af en toe toch wel handig. Ook ben ik al lang op zoek naar een mooie flared jeans.

Wat heb je op deze foto’s aan?
Op deze foto’s draag ik een bordeauxrode hoed van de h&m, een pailettenblazer van River Island, een random wit t-shirt, jeans van de h&m, hakken van Nelly.com en een tas van Leontine Haagoort.

Wil jij ook kans maken op de titel Fashionista of the Week? Mail dan jouw outfitfoto’s (uitgebreid, scherp, 640 pixels breed en in jpg of jpeg formaat) naar [email protected] en wie weet sta jij binnenkort in deze rubriek.

www.givelivelovelife.com

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties