0

FASHIONISTA OF THE WEEK Anouk van StylememoriesIedere week zetten we een fashionista met een fabulous outfit in het zonnetje. Deze keer laat modeliefhebber Anouk, van het blog Stylememories ons weten waar zij haar outfits en inspiratie vandaan haalt.

Anouk is dol op printjes en daarom ook gek op ontwerpers Mary Katranzou en Erdem. Daarnaast kiest ze ervoor om een eigen interpretatie te geven aan trends. Bekijk snel haar stijl hieronder!

anouk stylememories 1

Hoe zou jij je stijl omschrijven?
Mijn stijl is vrouwelijk en opvallend maar op een draagbare manier. Ik hou ervan opvallende kleuren en prints te dragen (en met elkaar te combineren). Ik neem trends nooit klakkeloos over maar maak ze altijd eigen. Ik draag ook veel vintage, dit zijn vaak de beste eyecatchers!

anouk stylememories 5

Wie is je favoriete designer?
Mijn lievelingsdesigners zijn Mary Katranzou en Erdem. Ik hou heel erg van prints en beide designers gebruiken prints op zo’n mooie manier in hun collecties!

anouk stylememories 2

Wie is je stijlicoon?
Ik kijk vaak naar de blog My Blomquist. Ik haal veel inspiratie uit haar outfits, ze kan geweldig combineren!

Wat is je favoriete item uit je kast?
Mijn lievelingsitem is mijn schapenjasje. Ik heb hem gekregen van mn schoonzusje toen zij hem niet meer zo vaak droeg. Hij staat echt zo leuk bij zoveel outfits! Maar ook mijn nieuwe blauwe Zara tas is favoriet.

anouk stylememories 3

Wat staat er op dit moment op je wishlist?
Mooie biker boots! Ik heb eigenlijk alleen maar enkellaarsjes maar mis toch een laars met wat meer body.
Ik heb al hele leuke gezien met gouden studs van het merk Betty London.

Wat heb je op deze foto’s aan?
Dit was mijn outfit op een van de dagen van de afgelopen Fashion Week. Ik draag vintage kleding, Nelly.com hakken en een Zara tas.

anouk stylememories 4

www.stylememories.com

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties