0

BASTIAANVanaf nu zal stylist Bastiaan van Schaik elke zaterdag zijn mening geven over de outfits van de sterren van afgelopen week. Hij laat je weten welke outfit volgens hem wel en niet geslaagd zijn én hoe de sterren het misschien beter hadden kunnen doen!

Bekijk hier de eerste outfits en laat ons weten of je het met Bastiaan eens bent…

1. Selena Gomez: "Ze is een prachtige dame, maar deze lange rode avondjurk maakt Selena Gomez op één of andere manier oud en dat is totaal niet nodig. Het glitter decolleté maakt het ietwat tacky en zeker niet sexy. Ik zou de jurk afgeknipt hebben tot een kittig mini jurkje zodat haar benen te zien zijn."

2. Fergie: "De wilde patchwork top van Fergie werkt goed zeker in combinatie met de slavenarmbanden en de geborduurde tas, maar ik zou de glansbroek niet gedaan hebben. Het leidt onnodig af en legt het accent op de benen. Daardoor wordt de hele look opeens heel rommelig. Een mat zwarte of donkerblauwe broek was beter geweest."

3. Kim Kardashian: "Het valt niet mee om zwanger te zijn, maar ik moet zeggen dat Kim Kardashian er wel heel lomp uitziet in deze look. De lichte poedertint en de snit van de oversized blouse maken haar zwaar. Het enige positieve is de prachtige Chanel tas om haar schouder."

4. Jessica Alba: "Ik vind dit een leuke look van Jessica Elba. Alle aandacht gaat naar de diagonaal gestreepte pantelon en de prachtige paarse hakken en dat is helemaal de bedoeling."

5. Sylvie van der Vaart: "Leuk, kokket en chic is de little black dress van Sylvie van der Vaart. Alleen jammer van haar hakken want de enkelbanden maken haar benen korter dan nodig is. Voor de rest een kittige look."

Volg Bastiaan van Schaik voor meer mode via Twitter of Facebook!

Bekijk ook zijn website www.bastiaanvanschaik.com.

(Beeld: Bruno Press)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties