0

Elke zaterdag geeft stylist Bastiaan van Schaik zijn mening over de outfits van de sterren van afgelopen week. Hij laat je weten welke outfit volgens hem wel en niet geslaagd zijn én hoe de sterren het misschien beter hadden kunnen doen!

Bekijk hier de vijf celeb outfits

MILEY CYRUS: "Er is eigenlijk niets mis met de outfit van Miley Cyrus. De monochrome strepen zijn helemaal in tune met de trend van nu. Het kapsel is kort en fris, maar is het nu echt nodig om zo te poseren voor een fotocall???"

TOOSKE EN BASTIAAN RAGAS: "Tooske is een prachtige vrouw en in dit geval is er niets mis met alle onderdelen die ze aan heeft, ze werken alleen niet in deze combi. Het pak van haar hubbie is ook ietwat moeilijk omdat de stuks ook niet echt bij elkaar horen. Anyway... Ze waren daar voor een goed doel dus mij hoor je er niet over."

JENNIFER LOPEZ: "Jenny from the block heeft echt een geweldige avondjurk aan, maar het lijkt wel of het decolleté te klein is.... Of haar borsten zijn te groot. Kiezen jullie maar..."

ROSIE HUNGTINGTON-WHITELEY: "Rosie Huntington-Whiteley is volgens mij de enige vrouw op deze aardbol die weg kan komen met deze combinatie. Ik vind de top leuk en ik vind de pantelon leuk, maar ook bij Rosie geldt: niet in deze combinatie. Elk ander persoon die dit zou dragen zou er onnodig groot in uitzien. Ik vind haar tas daarintegen geweldig!"

ALESSANDRA AMBROSIO: "IK ben dol op de jeans van Alessandra Ambrosio. De pruimkleur van het leren jasje haalt de print in de denim op en is dus een een hele geode keuze van haar."

Volg Bastiaan van Schaik voor meer mode via Twitter of Facebook!

Bekijk ook zijn website www.bastiaanvanschaik.com.

(Beeld: Bruno Press)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties