0

FASHION JURY Bastiaan van Schaik geeft zijn mening overElke zaterdag geeft stylist Bastiaan van Schaik zijn mening over de outfits van de sterren van afgelopen week. Hij laat je weten welke outfit volgens hem wel en niet geslaagd zijn én hoe de sterren het misschien beter hadden kunnen doen!

Bekijk hier de vijf celeb outfits

Alexa Chung

Dat een eclectische mix niet altijd in kleur hoeft bewijst de look van Alexa Chung. Ongegeneerd gooit ze China, Chanel en Vuitton in één outfit en het werkt ook nog.

Blake Lively

Het is op zich een prachtige jurk die Blake Lively aan heeft en ik ben ook niet vies van een goed decoletté maar hier lijkt het wel of haar borsten er echt ingepropt zijn. Verder vind ik het grijs van het bovenlijfje door het sterke zwart van de rok ietwat flets overkomen

Britney Spears

Arme Britney....op de cover van Shape ziet ze er fabulous uit maar in real life is het toch wat ingewikkelder. Gelukkig maar want dan zie je dat sterren ook maar mensen zijn met moeilijke benen en geen smaak.

Doutzen Kroes

Vavavoom!!! Doutzen ziet er prachtig uit in deze futuristische leren jurk. De strenge domatrix look maakt haar stout en streng. Misschien moet ik ook maar DJ worden.

Kerry Washington

OK... Kerry Washington zit er echt helemaal naast in deze moeilijke jurk. Het lijkt wel of het uitverkoop was bij de lokale boerenbonthal en dat ze van allerlei stoffen 1 meter kon krijgen en toen achter de naaimachine is gaan zitten om dit zeer slechte ensemble in elkaar te knutselen.

Volg Bastiaan van Schaik voor meer mode via Twitter of Facebook!

Bekijk ook zijn website www.bastiaanvanschaik.com.

(Beeld: Bruno Press)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties