0

FASHION JURY Bastiaan van Schaik geeft zijn mening overElke zaterdag geeft stylist Bastiaan van Schaik zijn mening over de outfits van de sterren van afgelopen week. Hij laat je weten welke outfit volgens hem wel en niet geslaagd zijn én hoe de sterren het misschien beter hadden kunnen doen!

Bekijk hier de vijf celeb outfits

Florence Welch

Op zich zit Florence Welch wel goed met het gevoel dat ze wil uitstralen maar iets klopt niet helemaal in de look. Ik denk dat het komt door het printmoment dat ze aanheeft. Voor de rest een coole look.

Heidi Klum

Voor haar doen ziet Heidi Klum er ietwat rommelig uit ook al is ze helemaal kleur gecoordineerd in deze zware outfit. De jurk is net niet casual genoeg voor deze look.

Katy Perry

More is better moet het credo van Katy Perry zijn en dat bewijst ze maar weer eens met deze outfit. Jurk is prima maar een paar andere hakken was misschien beter geweest.

Mary-Kate en Ashley Olsen

De Olsen Twins maken toch echt altijd iets bijzonders voor hun kledinglijn 'The Row' (om nog maar te zwijgen over de enorme prijzen voor hun spullen) maar deze look is toch ietwat lompig en niet nodig.

Nicole Richie

Love the nieuwe boblijn van Nicole Richie... heel sophisticated. Vind het jurkje ook helemaal leuk. Maak me alleen een beetje zorgen om die dunne beentjes die eronder uit komen... maar dat kan ook de foto zijn.

Volg Bastiaan van Schaik voor meer mode via Twitter of Facebook!

Bekijk ook zijn website www.bastiaanvanschaik.com.

(Beeld: Bruno Press)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties