0

Bastiaan 640Elke zaterdag geeft stylist Bastiaan van Schaik zijn mening over de outfits van de sterren van afgelopen week. Hij laat je weten welke outfit volgens hem wel en niet geslaagd zijn én hoe de sterren het misschien beter hadden kunnen doen!

Bekijk hier de zes celeb outfits 

 • Blake Lively
  Blake Lively echt schitterend in Gucci op de rode loper van Cannes. En alsof de jurk niet genoeg is heeft ze ook nog een geweldige smile.
 • Elle Fanning
  Wat een ongunstig en onflatteuse croptop driekwart broek schoenen combinatie van Elle Fanning. Niet haar beste look en misschien beter te dragen aan het strand of in bed.
 • Heidi Klum
  Ik herkende Heidi Klum bijna niet op deze foto. Ze ziet er een beetje ouwig uit in deze opengewerkte top/luipaard rok combinatie. Het lijkt bijna of haar outfit ruzie heeft.
 • Jennifer Lopez
  Jennifer Lopez doet een full-on sexy Latina look met dit spartelende jurkje. Tikje ballroom dancing misschien maar J.Lo kan het hebben.
 • Lady Gaga
  Soms lijkt het mij wel vermoeiend om Lady Gaga te zijn. De hele tijd maar naar buiten in fashionforward looks die soms echt kant nog wal raken zoals deze outfit hier. Alle items zijn op zich leuk maar om ze nu in een outfit te combineren is misschien toch wat te veel van het goede.
 • Nicole Kidman
  Prachtige jurk voor Nicole Kidman ook al ziet beading er ietwat heavy uit. Maar wat is er toch met haar gezicht gebeurd. Je zou haast denken aan botox.

Volg Bastiaan van Schaik voor meer mode via Twitter of Facebook!

Bekijk ook zijn website www.bastiaanvanschaik.com.

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: I Love Fashion News Redactie)

Reageer op dit artikel
Annic.com (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties