0

Bastiaan 640Elke zaterdag geeft stylist Bastiaan van Schaik zijn mening over de outfits van de sterren van afgelopen week. Hij laat je weten welke outfit volgens hem wel en niet geslaagd zijn én hoe de sterren het misschien beter hadden kunnen doen!

Bekijk hier de zes celeb outfits

 • Kate Upton
  Kate Upton zoals ik haar graag zie; romig en casual. Superrelaxte stijl en lekker in basic blauw en zwart.
 • Leslie Mann
  De jurk van Leslie Mann zag er in het echt, op de premiere van The Other Woman in Amsterdam, een stuk beter uit dan hier op de foto. Hier slaat hij eigenlijk een beetje dood terwijl hij in real life goed voor haar werkte.
 • Mariah Carey
  Als je deze look ziet dan snap je meteen waarom Mariah Carey zo weinig aan heeft in haar clips. Hele outfits werken gewoon niet bij haar. Het is niet zo dat omdat je een ster bent je alles maar aan kan trekken. De pantalon maakt haar onnodig lomp en de hele combi is meer iets voor een oude sexy waarzegster op Sunset boulevard.
 • Rosie Huntington - Whiteley
  Rosie Huntington-Whiteley perfect chic in pastel met een knipoog naar de Mad Men jaren zestig en het powerdressen uit de jaren tachtig. Met zo’n lijf kom je bijna met alles weg.
 • Tori Spelling
  Daar is de croptop/kokerrok combi weer. Dit keer op gevallen erfgename en realityster Tori Spelling. Leuk maar niet spectaculair. De lippenstift redt de outfit ook niet echt.
 • Kate Bosworth
  Met de look van Kate Bosworth is op zich niets mis. De camel overjas is natuurlijk de hit sinds Kim Kardashian erin loopt rond te parderen (geïnspireerd op manlief Kanye) maar wat doet in vredesnaam die tas erbij in die hele ongunstige kleur? En het gaat nog meer mis met de gouden enkellaarsjes. Waarom Kate, waarom?

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: I Love Fashion News Redactie)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties