0

Bastiaan 640Elke zaterdag geeft stylist Bastiaan van Schaik zijn mening over de outfits van de sterren van afgelopen week. Hij laat je weten welke outfit volgens hem wel en niet geslaagd zijn én hoe de sterren het misschien beter hadden kunnen doen!

Bekijk hier de zes celeb outfits

 • katie holmes
  Het ziet er een beetje uit als een mismatch. Prachtige jurk van Marchesa en een prachtige Katie Holmes. Jammer dat mevrouw Holmes haar haar niet even heeft opgestoken of er in ieder geval iets meer werk van heeft gemaakt want nu lijkt het of ze net van het strand komt en even snel een avondjurk heeft aangetrokken.
 • Blake Lively
  Je hebt knap en je hebt knap maar je kan Blake Lively in een vuilniszak er nog goed uit laten zien dus dit lelijke brokaat jasjes doet niets voor haar maar ze blijft knap.
 • nicole richie
  De Donna Karan jurk van Nicole Richie is echt prachtig maar zij is echt te mager. En dan kan iedereen wel zeggen dat het haar natuurlijke bouw is maar ze ziet er niet gezond uit. Laat iemand die vrouw een boterham geven!
 • jay z beyonce
  Power koppel Beyoncé en Jay Z zien eruit om door een ringetje te halen. Haar outfit is vrij transparant maar toch valt dat bijna niet op en hij ziet er gewoon super handsome uit in zijn witte smokingjasje.
 • Rihanna
  Love Rihanna in deze gezellige sport outfit. Leuke pastelkleuren alleen een beetje jammer van het biertje in haar hand. Maar ja, het is Rihanna dus zij mag dat.
 • Sarah Jessica Parker
  Het lijkt mij zo vermoeiend om Sarah Jessica Parker te zijn. Sta je op het punt om je kind naar school te brengen, kijk je nog even in de spiegel en besluit je je pijpen op te stropen. Maar ja, daardoor heeft ze wel een coole look en zie je eigenlijk niet meer hoe schattig haar dochter eruitziet.

Volg Bastiaan van Schaik voor meer mode via Twitter of Facebook!

Bekijk ook zijn website www.bastiaanvanschaik.com.

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties