0

FASHION JURY Bastiaan van Schaik geeft zijn mening overElke zaterdag geeft stylist Bastiaan van Schaik zijn mening over de outfits van de sterren van afgelopen week. Hij laat je weten welke outfit volgens hem wel en niet geslaagd zijn én hoe de sterren het misschien beter hadden kunnen doen!

Bekijk hier de vijf celeb outfits

Cara Delevingne

Wat moet er wel niet door Cara Delevingne haar hoofd gegaan zijn toen ze die ochtend voor de spiegel stond. De hele begin jaren negentig techno hippie look doet het voor mij niet helemaal en is eigenlijk totaal niet cool.

Gwyneth Paltrow

Dit is duidelijk de jurk van de maand (of Maxima moet haar toppen tijdens de kroning). Gwyneth Paltrow maakte vele tongen los door op de premiere van Iron Men 3 in Los Angeles in deze outfit te verschijnen. Ze heeft wel het lijf ervoor maar of de jurk nu echt mooi is?

Olivia Palermo

De hond van het omhooggevallen realitysterretje Olivia Palermo ziet er gelukkiger uit dan zijzelf. Ik zou ook niet blij worden van die koraalkleurige jas die net ongunstig zit.

Victoria Beckham

De jeans kan je alleen maar dragen als je zo ongezond graatmager bent als Victoria Beckham. Hij staat er wel goed en lekker gecombineerd met het mannen t-shirt dat ze aan heeft.

Yolanthe Cabau-van Kasbergen

Yolanthe Cabau-van Kasbergen straalt op 'haar' premiere van 'Pain & Gain' en gelijk heeft ze want ze ziet er prachtig uit in deze avondjurk.

Volg Bastiaan van Schaik voor meer mode via Twitter of Facebook!

Bekijk ook zijn website www.bastiaanvanschaik.com.

(Beeld: Bruno Press)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties