0

Bastiaan fashion jury 250x250Elke zaterdag geeft stylist Bastiaan van Schaik zijn mening over de outfits van de sterren van afgelopen week. Hij laat je weten welke outfit volgens hem wel en niet geslaagd zijn én hoe de sterren het misschien beter hadden kunnen doen!

Bekijk hier de zes celeb outfits

Ik houd van Blake Lively en ze ziet er ook nu weer prachtig uit in dit eenvoudige dag ensemble. Perfect in blauw en beige met een diep decolote en wat eenvoudige sierraden ziet ze er chic en très Hollywood uit.

Ik houd van Blake Lively en ze ziet er ook nu weer prachtig uit in dit eenvoudige dag ensemble. Perfect in blauw en beige met een diep decolleté en wat eenvoudige sieraden ziet ze er chic en très Hollywood uit.

Diana Kruger in statement zwart met hier en daar een touch of white. Prima voor e stad en met zwart zit je nooit fout.

Diane Kruger in statement zwart met hier en daar een touch of white. Prima voor de stad en met zwart zit je nooit fout.

Kim Kardashian in haar leren 'vagina' rok van Givenchy ziet er meer zwanger uit dan Ciara die wel zwanger is. Vind normaal de nieuwe kokerrok look van Kim wel leuk maar dit slaat nergens op. Geef mij maar easy breazy Ciara.

Kim Kardashian in haar leren ‘vagina’ rok van Givenchy ziet er meer zwanger uit dan Ciara die wel zwanger is. Vind normaal de nieuwe kokerrok look van Kim wel leuk maar dit slaat nergens op. Geef mij maar easy breazy Ciara.

Het lijkt wel een hele oude foto van Madonna. Ik kan mij herinneren dat zij ooit zoiets aan had van ontwerper Olivier Thijskens lang, lang lang geleden. Anne Hathaway lijkt haar arm kwijt te raken in haar oversized top maar de dames zien er wel gelukkig uit.

Het lijkt wel een hele oude foto van Madonna. Ik kan mij herinneren dat zij ooit zoiets aan had van ontwerper Olivier Theyskens lang, lang lang geleden. Anne Hathaway lijkt haar arm kwijt te raken in haar oversized top maar de dames zien er wel gelukkig uit.

Het is een bont uitstapje voor stijlgodin Olivia Palermo maar op één of andere rare manier werkt het wel. Polkadot, bloemen, overdadig bont en een roze tas gaan wel degelijk samen.

Het is een bont uitstapje voor stijlgodin Olivia Palermo maar op één of andere rare manier werkt het wel. Polkadot, bloemen, overdadig bont en een roze tas gaan wel degelijk samen.

Volg Bastiaan van Schaik voor meer mode via Twitter of Facebook!

Bekijk ook zijn website www.bastiaanvanschaik.com.

(Beeld: Bruno Press)

(Beeld: Bruno Press)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties