0

FASHION JURY Bastiaan van Schaik geeft zijn mening overElke zaterdag geeft stylist Bastiaan van Schaik zijn mening over de outfits van de sterren van afgelopen week. Hij laat je weten welke outfit volgens hem wel en niet geslaagd zijn én hoe de sterren het misschien beter hadden kunnen doen!

Bekijk hier de vijf celeb outfits

Jessica Alba

Het is een leuke look van Jessica Alba maar ook weer niet. De look klopt maar het ziet er allemaal zo nieuw uit alsof ze het echt net uit de rekken heeft getrokken in de winkel. Er zit niets eigens aan. Duidelijk geval van overstyling.

Sylvie

Sylvie straalt en dat is het meest belangrijke. Ook al had ze nu een vuilniszak aangehad dan het er nog steeds goed uitgezien. Een beetje kleur in deze look had wel leuk geweest.

Elizabeth Olsen

Elizabeth Olsen zoals we haar kennen. Stijlvol met een kleine edge. Het klassieke jasje, eenvoudig t-shirt en zwarte pantalon look wordt in dit geval gecombineerd met een paar funky schoenen en een kittige clutch.

Rosie Huntington-Whiteley

De jurk van Rosie Huntington-Whiteley is echt waanzinnig cool en mooi met de rode nagellak. Snap alleen de booties niet helemaal want daardoor lijkt ze een stuk korter dan dat ze is.

Rita Ora

Rita Ora houdt van veel en dat blijkt wel weer uit deze look. De Afghaan over het glisterjasje op een printbroek met funky schoenen look is ietwat veel maar ze komt er mee weg.

Volg Bastiaan van Schaik voor meer mode via Twitter of Facebook!

Bekijk ook zijn website www.bastiaanvanschaik.com.

(Beeld: Bruno Press)

(Beeld: Bruno Press)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties