0

FASHION JURY Bastiaan van Schaik geeft zijn mening overElke zaterdag geeft stylist Bastiaan van Schaik zijn mening over de outfits van de sterren van afgelopen week. Hij laat je weten welke outfit volgens hem wel en niet geslaagd zijn én hoe de sterren het misschien beter hadden kunnen doen!

Bekijk hier de zes celeb outfits

Sarah Jessica Parker

Is SJP haar mojo kwijt? Niet echt mijn favoriete outfit en dat komt vooral door de praktische Chanel tas die zo lelijk openstaat. Ook de laarzen zijn ook niet echt mooi.

Carice van Houten

Carice van Houten ziet er knap uit in deze Dior jurk en het heeft een leuke edge door de vingerloze leren handschoentjes.

Jessica Alba

Jessica Alba laat zien hoe Isabel Marant pour H&M er in real life uitziet en ze draagt het goed weg. Beetje jammer van de legging waar je dwars doorheen kijkt.

Katy Perry

Fashion fun met Katy Perry in deze outfit. Het had misschien nog leuker geweest als ze gekleurde laarzen had gedragen. Lekker gek.

Elle MacPherson

Elle MacPherson laat haar inner Nel Veerkamp naar buiten komen in deze avondjurk met luipaard print. God wat ziet ze er nog geweldig uit voor haar leeftijd.

Rihanna

Rihanna cool in ten casual zwarte outfit die haar goed staat maar zij ziet er nog goed uit in een vuilniszak.

Volg Bastiaan van Schaik voor meer mode via Twitter of Facebook!

Bekijk ook zijn website www.bastiaanvanschaik.com.

(Beeld: Bruno Press)

(Beeld: Bruno Press)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties