0

Bastiaan fashion jury 250x250Elke zaterdag geeft stylist Bastiaan van Schaik zijn mening over de outfits van de sterren van afgelopen week. Hij laat je weten welke outfit volgens hem wel en niet geslaagd zijn én hoe de sterren het misschien beter hadden kunnen doen!

Bekijk hier de zes celeb outfits

Victoria Koblenko

De jurk van Antoine Peters is te gek en dat Victoria Koblenko hem aan heeft ook. Maar was die ster nou nodig op haar voorhoofd?

Rita Ora

De split in de jurk van Rita Ora is sexy maar net te hoog. Je heb gewoon zicht op haar kruis. En laat ik maar niet beginnen over de enorme bontjas waar ongeveer 20.000 beestjes voor zijn doodgemaakt. Het matcht gelukkig wel bij haar doodgeblondeerde pluizige haar.

Olivia Palermo

Leuke en zedige cocktailjurk voor Olivia Palermo ook al is de lengte misschien wat ouwelijk in combinatie met het haar.

Natalia Vodianova

Welkom aan boord bij Air France want daar zijn de stewardessen net zo saai gekleed als Natalia Vodianova. En het klinkt misschien raar maar het rood in haar outfit en op haar lippen kleurt niet bij haar haar.

Lady Gaga

Ze kan het hebben. Lady Gaga gaat voor sparkle maximaal in deze transparante bodysuit met veel glitterstenen. Toch een beetje jammer dat je haar string ziet zitten.

Kelly Osbourne

Ik vind de look van Kelly Osbourne dus wel mooi. Prachtig dat zilver met grijs. Alleen die schoenen… echt een slechte keuze. Ze had beter voor een zilver of grijs hakje kunnen kiezen.

Volg Bastiaan van Schaik voor meer mode via Twitter of Facebook!

Bekijk ook zijn website www.bastiaanvanschaik.com.

(Beeld: Bruno Press)

(Beeld: Bruno Press)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties