0

FASHION JURY Bastiaan van Schaik geeft zijn mening overElke zaterdag geeft stylist Bastiaan van Schaik zijn mening over de outfits van de sterren van afgelopen week. Hij laat je weten welke outfit volgens hem wel en niet geslaagd zijn én hoe de sterren het misschien beter hadden kunnen doen!

Bekijk hier de zes celeb outfits

Famke Janssen

Famke Janssen ziet er uit als… Famke Janssen. Leuke gecoördineerde outfit van zwart/wit en rood tinten. Alleen net een beetje jammer van de bruine zonnebril.

Fergie

Fergie in een leuke Los Angeles doet punk combi. Vind vooral de geruite legging erg cool in combi met het ‘spatten’ jasje.

Kim Kardashian

Het gaat goed met Kim Kardashian haar stijl. Ik vind vooral de croptop, kokerrok, oversized jas combi’s leuk maar dit is een leuke variant erop met Saint Laurent denim.

Miranda Kerr

Love, love, love deze look op Miranda Kerr. Tikje tuttig maar zij kan het hebben en de pilotenbril geeft het net een lekkere edge.

Nicole Richie

Nicole Richie gaat maximaal in de luipaard trend voor dit najaar. De hele look heeft een rock and roll uitstraling. Ik snap alleen de tuttige ketting niet helemaal.

Sylvie Meis

Sylvie Meis in Claes Iversen. Vind het een mooie look maar raak een beetje in de war van de sleep aan de achterkant die mist. Voor de rest is deze dame weer compleet radiant.

Volg Bastiaan van Schaik voor meer mode via Twitter of Facebook!

Bekijk ook zijn website www.bastiaanvanschaik.com.

(Beeld: Bruno Press)

(Beeld: Bruno Press)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties