0

FASHION JURY Bastiaan van Schaik geeft zijn mening overElke zaterdag geeft stylist Bastiaan van Schaik zijn mening over de outfits van de sterren van afgelopen week. Hij laat je weten welke outfit volgens hem wel en niet geslaagd zijn én hoe de sterren het misschien beter hadden kunnen doen!

Bekijk hier de zes celeb outfits

Audrey Tautou

Thank God! Dat niet alle Franse vrouwen er stijlvol uitzien bewijst Audrey Tautou met deze look. De top gaat nog wel maar die denimrok is echt té lelijk voor woorden.

Drew Barrymoore

Vind Drew Barrymoore normaal altijd heel leuk maar hier zie je toch dat ze net iets te veel botox heeft gehad. De onflatteuze jurk werkt ook niet echt mee.

Jennifer Lawrence

Deze look werkt niet echt voor Jennifer Lawrence. Is het nou een croptop of gewoon een te korte top?

Kylie Jenner

Kylie Jenner probeert een Kim Kardashian te doen maar vind het net niet helemaal werken. Het komt door de bronskleurige rok die ze aanheeft. Die geeft net te veel accent aan haar heupen waardoor ze uit proportie is.

Pamela Anderson

Verfrissende look voor Pamela Anderson en door de tas kan je eigenlijk zien hoe petit ze is. Leuk en fris maar niet bijzonder.

Tyra Banks

Tyra Banks in een fierce zwart jurkje met vleermuismouwen. Beetje jammer dat ze zo stevig staat dat ze de stof van de rok ietwat uitrekt.

Volg Bastiaan van Schaik voor meer mode via Twitter of Facebook!

Bekijk ook zijn website www.bastiaanvanschaik.com.

(Beeld: Bruno Press)

(Beeld: Bruno Press)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties