0

BASTIAANElke zaterdag geeft stylist Bastiaan van Schaik zijn mening over de outfits van de sterren van afgelopen week. Hij laat je weten welke outfit volgens hem wel en niet geslaagd zijn én hoe de sterren het misschien beter hadden kunnen doen!

Bekijk hier de vijf celeb outfits

Paris Hilton

Word een beetje moe van de sterren die 'hippie' lopen te doen in designerkleding. Paris is gewoon een extreem rijke erfgename en daar is niets hippie aan. Wel een leuke jurk by the way.

Sarah Jessica Parker

Pommetje Horlepiep is kansloos naast deze look van Sarah Jessica Parker. Gelukkig straalt haar tweeling wel in semi matching outfits.

Kylie Minogue

Leuk dat Miss Piggy ook op de MTV Movie Awards was....oh nee...het is Australische superster Kylie Minogue vermomd als Miss Piggy in een aflevering van 'Pigs in space'. Deze look werkt dus duidelijk niet op de kleine sexkabouter van down under.

Rosie Huntington-Whiteley

Deze vrouw heeft ook niet veel nodig om er goed uit te zien. Zelfs in deze fletse look weet Rosie Huntington-Whitely nog sexy voor de dag te komen. En goed gedaan. De rok in de kleur van haar haar en de top in de kleur van haar tanden.

Kate Bosworth

Lichtelijk tuttig is het pakje van Kate Bosworth. Gelukkig maken de accessoires de hele look goed; pilotenbril,check, afgetrapte booties, check, zadeltas, check, lekker vriendje...CHECK !!!!

Volg Bastiaan van Schaik voor meer mode via Twitter of Facebook!

Bekijk ook zijn website www.bastiaanvanschaik.com.

(Beeld: Bruno Press)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties