0

FASHION JURY Bastiaan van Schaik geeft zijn mening overElke zaterdag geeft stylist Bastiaan van Schaik zijn mening over de outfits van de sterren van afgelopen week. Hij laat je weten welke outfit volgens hem wel en niet geslaagd zijn én hoe de sterren het misschien beter hadden kunnen doen!

Bekijk hier de zes celeb outfits

Gwyneth Paltrow

Deze Célineske look is helemaal te gek voor Gwyneth Paltrow. De moderne vrouwelijke bril geeft de voornamelijk zakelijke look net de juiste touch.

Gisele Bundchen

Het lijkt wel of Gisele Bundchen steeds knapper wordt en ik denk ook dat zij de enige op deze aardbol is die dit jurkje van Versace kan dragen zonder het ordinair te maken.

Alessandra Ambrosio

Alessandra Ambrosio doet een moeilijke look deze week. De croptop en de leren joggingpants zijn tot daar aan toe, maar het bontvest en de sokafdrukken in haar enkels zijn echt dé limit.

Taylor Swift

Mooie maar wel ouwelijke jurk voor Taylor Swift. Ze is toch echt net een beetje te jong voor zo’n zware en gesloten avondrobe.

Rita Ora

Ik snap dat dit leuk staat bij een Japanse popster maar niet echt bij Rita Ora. Ben wel beter van haar gewend en dit doet echt helemaal niets voor haar.

Sarah Jessica Parker

Oké… Ik ben fan van Sarah Jessica Parker maar dit is niet mijn meest favoriete look. Alle items los zijn helemaal te gek maar in deze combi werkt het niet. Ze ziet eruit als een chic bejaardenhuis moment

Volg Bastiaan van Schaik voor meer mode via Twitter of Facebook!

Bekijk ook zijn website www.bastiaanvanschaik.com.

(Beeld: Bruno Press)

(Beeld: Bruno Press)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties