0

FASHION JURY Bastiaan van Schaik geeft zijn mening overElke zaterdag geeft stylist Bastiaan van Schaik zijn mening over de outfits van de sterren van afgelopen week. Hij laat je weten welke outfit volgens hem wel en niet geslaagd zijn én hoe de sterren het misschien beter hadden kunnen doen!

Bekijk hier de zes celeb outfits

Alessandra Ambrosio

Vind het haar van Alessandra Ambrosio echt ordinair terwijl haar look toch weer heel L.A. chic is. Vind vooral de schoenen geweldig.

Alexa Chung

Leuke jas, leuke laarsjes maar niet in één combi. Het is duidelijk dat Alexa Chung de jas even snel aangeschoten heeft want de laarsjes passen waarschijnlijk perfect bij de look die ze daaronder aan heeft.

Anne Hathaway

Superleuke look voor Anne Hathaway. Casual en comfortabel en op een rare manier toch ook weer heel chic en zo te zien voelt ze zich ook heel gelukkig want de glimlach maakt deze look helemaal af!

Mariah Carey

Ja en nee voor deze look van Mariah Carey. Ja omdat ze op haar leeftijd nog steeds met een bustier/crop top kan wegkomen. Nee voor de lange printrok die haar onderkant onnodig aanwezig laat zijn en dus groter laat lijken

Rita Ora

Onverwacht chic moment voor zangeres Rita Ora die met dit avondtoilet laat zien dat ze, naast goed kan zingen, er ook nog eens op en top kan uitzien.

Rosie Huntington-Whiteley

Deze look is super sexy op Rosie Huntington-Whiteley. Heb er eigenlijk niet zoveel op aan te merken. Van mij mag ze er elke dag zo bijlopen.

Volg Bastiaan van Schaik voor meer mode via Twitter of Facebook!

Bekijk ook zijn website www.bastiaanvanschaik.com.

(Beeld: Bruno Press)

(Beeld: Bruno Press)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties