0

FASHION JURY Bastiaan van Schaik geeft zijn mening overElke zaterdag geeft stylist Bastiaan van Schaik zijn mening over de outfits van de sterren van afgelopen week. Hij laat je weten welke outfit volgens hem wel en niet geslaagd zijn én hoe de sterren het misschien beter hadden kunnen doen!

Bekijk hier de zes celeb outfits

Helena Christensen

Jonge look met een oud hoofd erop. Helena Christensen is een prachtige vrouw maar ik vind deze look helemaal niets. Denk dat het vooral door de te strenge bril komt die zij op heeft.

Kate Upton

Ik weet het niet helemaal met deze look van Kate Upton. De jurk gaat nog wel maar vind de clutch en de schoenen er niet echt bij passen. Gelukkig heeft deze dame niet veel nodig om er goed uit te zien.

Kim Kardashian

Kim Kardashian ziet er super uit en laten we hopen dat dat een fake fur jas is. Zal helaas wel niet zo zijn dus die denken we dan maar even weg maar vind de look van de high wasted rok in combi met de camisole echt super.

Lady Gaga

Waar is Lady Gaga toch mee bezig? Vroeger was ze zo fashion forward en nu ziet ze er meer uit als een fashion freak. Het heeft niets met mode te maken en is zeker niet cool.

Natalie Portman

Leuk jurkje op Natalie Portman. Mooie kleur en de transparante details zorgen ervoor dat de look niet te ouwelijk wordt.

Taylor Swift

Taylor Swift lekker casual en het staat haar goed. Misschien kan ze de volgende keer een andere trui aandoen om het geheel nog meer te coördineren

Volg Bastiaan van Schaik voor meer mode via Twitter of Facebook!

Bekijk ook zijn website www.bastiaanvanschaik.com.

(Beeld: Bruno Press)

(Beeld: Bruno Press)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties