0

FASHION JURY Bastiaan van Schaik geeft zijn mening overElke zaterdag geeft stylist Bastiaan van Schaik zijn mening over de outfits van de sterren van afgelopen week. Hij laat je weten welke outfit volgens hem wel en niet geslaagd zijn én hoe de sterren het misschien beter hadden kunnen doen!

Bekijk hier de zes celeb outfits

Doutzen Kroes

Het maakt niet zoveel uit wat Doutzen aantrekt want God, wat ziet zij er goed uit. Het jurkje is aardig maar kijk eens goed naar die huid en geweldige uitstraling! Daar kan geen ontwerper tegenop.

Chloe Grace Moretz

Ik heb het gevoel dat de jurk een beetje te ouderlijk is voor Chloe Grace Moretz. De kleur en de snit maken het meer een jurk voor haar oma.

Eva Longoria

Normaal is een polkadot wel een goed rondingen camouflage moment maar op één of andere manier werkt dat niet helemaal voor de look van Eva Longoria. Denk dat het meer door de vorm van de broek komt.

Miley Cyrus

Hoe goed zijn die sterren op de borsten van Miley Cyrus en dan die honderd miljoen dollar glimlach! Ze heeft ook alle reden om te lachen want door al die persaandacht voor haar rare streken verkoopt ze miljoenen stuks van haar nieuwe CD, die, ik durf het gewoon te zeggen, best goed is.

Mischa Barton

‘Has been’ act rice Mischa Barton probeert het toch nog even op de rode loper. Had ze beter niet kunnen doen. De glanzende rok legt de aandacht op haar niet aanwezige heupen die opeens wel groot lijken. Ze had beter een leuke bovenkant kunnen dragen in plaats van het simpele tanktopje.

Olivia Munn

Wat een lelijke limegele jurk met stufs heeft Olivia Munn aan. Het ziet er ordinair uit en dan heb ik het nog niet over die lelijke split aan de voorkant.

Volg Bastiaan van Schaik voor meer mode via Twitter of Facebook!

Bekijk ook zijn website www.bastiaanvanschaik.com.

(Beeld: Bruno Press)

(Beeld: Bruno Press)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties