0

FASHION JURY Bastiaan van Schaik geeft zijn mening overElke zaterdag geeft stylist Bastiaan van Schaik zijn mening over de outfits van de sterren van afgelopen week. Hij laat je weten welke outfit volgens hem wel en niet geslaagd zijn én hoe de sterren het misschien beter hadden kunnen doen!

Bekijk hier de zes celeb outfits

BP_18950966

Lady Gaga valt een beetje door de modemand. De outfits zijn niet meer echt nieuwswaardig en je merkt duidelijk dat ze de stylist die haar tot een succes maakte kwijt is. Deze look ook…niets bijzonders

BP_18975297

Altijd leuk om Kate Moss als een chique SM hoerenmadam te zien. Maar ja als je ook zoveel feestjes hebt dan weet je het op een bepaald moment ook niet meer.

BP_18985246

Leuke LA downtown coole look voor Gwen Stefani alleen net een beetje jammer van de schoenen. Paar leuke sneakers was beter geweest.

BP_18994674

Onbekend meisje dat heel moeilijk staat te doen op ongunstige lage hakken….geen idee wat ik hier over moet zeggen alleen dat de rok niet echt voor haar werkt but who cares…..het is mode dus daarom moet ze het aan.

BP_18995901

Lindsay Lohan in een leer/denim look in de mix…..verschillende kleuren leer zijn altijd moeilijk bijelkaar en dan ook nog met die haarkleur, nee ze verdiend geen schoonheidsprijs.

(Beeld: Bruno Press)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties