0

BASTIAANElke zaterdag geeft stylist Bastiaan van Schaik zijn mening over de outfits van de sterren van afgelopen week. Hij laat je weten welke outfit volgens hem wel en niet geslaagd zijn én hoe de sterren het misschien beter hadden kunnen doen!

Bekijk hier de vijf celeb outfits

Gwyneth Paltrow

Een radiant en glowing Gwyneth Paltrow bij de lancering van haar nieuwe kookbook in Beverly Hills. Op het oog lijkt de look klassiek maar de rok heeft eigenlijk een heel modern streepmotief waardoor ze er de juiste edge aan geeft.

Rita Ora

Rita Ora trekt in deze outfit zeker alle aandacht naar zich toe. Niets mis met de hele outfit (de hoed is geweldig) maar vind het een beetje jammer van het haar om nog maar niet te spreken over de extreme blauwe nagels. Rood was misschien iets beter geweest.

Ciara

Moeilijke look voor Ciara. Het had misschien nog wat kunnen worden als ze alleen het t-shirt had aangetrokken met de legging en de gympen. Het rokje dat ze aan heeft lijkt wel een sloof (zo'n schort dat obers soms op terrassen om hebben).

Rihanna

Ik heb niet helemaal door wat Rihanna hier nou probeert te communiceren. Normaal ziet ze er altijd prachtig uit maar zij moet toch ook wel doorhebben dat als je frontrow bij een basketbal wedstrijd zit je gefotografeerd wordt.

Rachel Zoe

Gelukkig gaan stylisten ook wel eens de fout in en zo ook Rachel Zoe. Op een of andere manier voelt alles aan deze look te zwaar. De ketting, de schoenen, het vest, het lijkt allemaal te veel. Gelukkig heeft ze het meest schattige accessoire ooit bij zich en die ziet er beter uit dan de moeder.

Volg Bastiaan van Schaik voor meer mode via Twitter of Facebook!

Bekijk ook zijn website www.bastiaanvanschaik.com.

(Beeld: Bruno Press)

 

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties