0

FASHION JURY Bastiaan van Schaik geeft zijn mening overElke zaterdag geeft stylist Bastiaan van Schaik zijn mening over de outfits van de sterren van afgelopen week. Hij laat je weten welke outfit volgens hem wel en niet geslaagd zijn én hoe de sterren het misschien beter hadden kunnen doen!

Bekijk hier de zes celeb outfits

Grijs haar, tuinbroek en comfortabel t-shirt...alleen popster Rihanna kan hier mee wegkomen en ik vind het eigenlijk een leuke look. Beetje jammer van de schoenen maar die horen er nu eenmaal bij.

Grijs haar, tuinbroek en comfortabel t-shirt… alleen popster Rihanna kan hier mee wegkomen en ik vind het eigenlijk een leuke look. Beetje jammer van de schoenen maar die horen er nu eenmaal bij.

Olivia PalermoTrendoverload voor Olivia Palermo. Grafische print, tribal ketting, gaas vestje, luipaard ballerina’s en desigenertas alles in één outfit. Beetje too much terwijl ze er normaal altijd zo leuk uitziet.

Kate Middleton

Kate is prachtig. Punt.

Rita Ora

Top wrap jumpsuit voor Rita Ora maar wat is er met haar make-up aan de hand. Ze lijkt wel zo’n schattig wasbeertje met die witte jukbeenderen.

Jessica Alba

Ik krijg altijd een beetje de kriebels van bell bottoms omdat ze meteen zo retro seventies aan doen en op dit moment niet echt een trend zijn. Gelukkig heeft Jessica Alba wel alweer de nieuwste Louis Vuitton tas maar deze redt de outfit niet meer.

Cate Blanchett

Cate Blanchett is voor haar leeftijd altijd zo lekker fashion forward. Zo ook deze creme/zwart/witte look maar wat doen opeens die capri slipper eronder. Comfort moet maar je had bij deze look toch wel iets strakkers verwacht.

Volg Bastiaan van Schaik voor meer mode via Twitter of Facebook!

Bekijk ook zijn website www.bastiaanvanschaik.com.

(Beeld: Bruno Press)

(Beeld: Bruno Press)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties