0

FASHION JURY Bastiaan van Schaik geeft zijn mening overElke zaterdag geeft stylist Bastiaan van Schaik zijn mening over de outfits van de sterren van afgelopen week. Hij laat je weten welke outfit volgens hem wel en niet geslaagd zijn én hoe de sterren het misschien beter hadden kunnen doen!

Bekijk hier de zes celeb outfits

Blake Lively

Va va voom Blake Lively als moderne pin up. Net jammer dat je haar bh door de top heen ziet maar voor de rest een top outfit.

Ashley Greene

Ashley Greene houdt een casual dag en dan mag je zo’n knie crop legging aan. Gelukkig heeft ze wel de anti kater zonnebril op en een enorme beker met een gezond drankje in haar handen om de look een beetje op te beefen.

Famke Janssen

Onze Nederlandse trots Famke Janssen in een chic en tijdloos jurkje. Snap alleen de blauwe hakken eronder niet helemaal. Een paar zwarte was een stuk chiquer geweest.

Jetteke en Lieke van Lexmond

De zusjes van Lexmond zoals altijd stijlvol; matching maar toch ook weer niet. Het beste is toch wel die radiant smile bij beide dames.

Kate Hudson

Wat is Kate Hudson toch knap. Vind de jurk wat minder. Snap dat zo’n vormloos moment lekker zit maar ze ziet er beter uit in een jurk die meer haar lijf volgt.

Salma Hayek

Te veel zwart in de look van Salma Hayek. Het maakt haar propperig en onnodig onaantrekkelijk. Misschien zou iets simpels als een rood riempje of opgestoken haar al genoeg zijn.

Volg Bastiaan van Schaik voor meer mode via Twitter of Facebook!

Bekijk ook zijn website www.bastiaanvanschaik.com.

(Beeld: Bruno Press)

(Beeld: Bruno Press)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties