0

FASHION JURY Bastiaan van Schaik geeft zijn mening overElke zaterdag geeft stylist Bastiaan van Schaik zijn mening over de outfits van de sterren van afgelopen week. Hij laat je weten welke outfit volgens hem wel en niet geslaagd zijn én hoe de sterren het misschien beter hadden kunnen doen!

Bekijk hier de vijf celeb outfits

Nicky Hilton ziet er uit of ze auditie doet voor een goedkope Las Vegas show. Niet zoveel mis met haar looks als meer met haar ongekamde en doodgeverfde haar.

Nicky Hilton ziet er uit of ze auditie doet voor een goedkope Las Vegas show. Niet zoveel mis met haar looks maar meer met haar ongekamde en doodgeverfde haar.

Coole look voor Nicole Richie en het lijkt zowaar of ze eindelijk anorexia af is en er lekker gezond uitziet. Voor de rest is het je standaard 'ik ben moeder in Los Angeles en nog steeds heel cool' look.

Coole look voor Nicole Richie en het lijkt zowaar of ze eindelijk anorexia af is en er lekker gezond uitziet. Voor de rest is het je standaard ‘ik ben moeder in Los Angeles en nog steeds heel cool’ look.

Over het algemeen is Olivia Palermo top gekleed maar in dit geval gaat ze een beetje te veel op in alle rommel die ze aanheeft. De blouse, de armbanden, de tas leiden allemaal af van het kick ass cocktailjurkje dat ze aanheeft. Beetje jammer.

Over het algemeen is Olivia Palermo top gekleed maar in dit geval gaat ze een beetje te veel op in alle rommel die ze aanheeft. De blouse, de armbanden, de tas leiden allemaal af van het kick ass cocktailjurkje dat ze aanheeft. Beetje jammer.

Leuke look voor Reese Witherspoon maar what's up met dat haar. Als ze het even in een paardenstaart had gegooid had er allemaal net lekkerder en beter uitgezien.

Leuke look voor Reese Witherspoon maar what’s up met dat haar. Als ze het even in een paardenstaart had gegooid had er allemaal net lekkerder en beter uitgezien.

Het is Chanel maar dan anders. Rihanna verscheen in deze outfit bij de couture show van het iconische merk en ja... het is anders, heel Rihanna eigenlijk. Gelukkig heeft ze al andere Chanel momenten gehad dus we weten dat ze beter kan.

Het is Chanel maar dan anders. Rihanna verscheen in deze outfit bij de coutureshow van het iconische merk en ja… het is anders, heel Rihanna eigenlijk. Gelukkig heeft ze al andere Chanel momenten gehad dus we weten dat ze beter kan.

Ben fan van Sylvie en dit is zeker een schattig cocktailjurkje maar snap niet helmaal dat 'haarsierraad' dat ze op haar hoofd heeft.

Ben fan van Sylvie en dit is zeker een schattig cocktailjurkje maar snap niet helmaal dat ‘haarsierraad’ dat ze op haar hoofd heeft.

Volg Bastiaan van Schaik voor meer mode via Twitter of Facebook!

Bekijk ook zijn website www.bastiaanvanschaik.com.

(Beeld: Bruno Press)

(Beeld: Bruno Press)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties