0

FASHION JURY Bastiaan van Schaik geeft zijn mening overElke zaterdag geeft stylist Bastiaan van Schaik zijn mening over de outfits van de sterren van afgelopen week. Hij laat je weten welke outfit volgens hem wel en niet geslaagd zijn én hoe de sterren het misschien beter hadden kunnen doen!

Bekijk hier de vijf celeb outfits

Amy Adams

Leuke strapless retro jurk voor Amy Adams. Zeer gewaagd door de transparante details wat het niet tuttig maakt maar zeer nu.

Katie Holmes

Katie Holmes ziet eruit alsof ze de beddengoed van vanochtend nog aan heeft. Het was duidelijk een heftige nacht want ze heeft de zonnebril nog op haar neus voor de kater.

Miranda Kerr

Wat een lelijke jurk heeft Miranda Kerr hier aan. Doet helemaal niet voor haar… Kan iemand haar stylist ontslaan voor deze wanstaltige misstap?

Rihanna

Rihanna zet een voorzichtige trend door de hele week al hakken onder denim te dragen en ik ben verliefd op deze skinny tuinbroek.

Sienna Miller

Wat een leuke loafers heeft Sienna Miller aan. Gelukkig maar, want de rest van haar outfit is shit. Super onverzorgd en heel anders dan we van Sienna op de rode loper gewend zijn.

Volg Bastiaan van Schaik voor meer mode via Twitter of Facebook!

Bekijk ook zijn website www.bastiaanvanschaik.com.

(Beeld: Bruno Press)

(Beeld: Bruno Press)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties