0

Trijntje songfestivalWat was iedereen geschrokken toen Trijntje Oosterhuis tijdens de repetities van het Songfestival in haar zogenaamde ‘scheurjurk’ het podium op kwam. Want: zo naakt, zo bloot en zo laag uitgesneden. Gelukkig voor alle mensen in paniek had Trijntje nog vijf andere opties maar het publiek lijkt niet snel tevreden te zijn.

Kunnen we wel van geluk spreken dat Trijntje een back-up outfit had? Het beruchte jurkje, van ontwerper Tycho Boeker, werd voor gisteravond door Trijntje ingeruild voor een broekpak. Maar of dat nu direct de juiste keuze was? Het ensemble was in ieder geval een stuk minder gewaagd en vooral heel erg niét bloot.

Op een paar ‘sneetjes’ in de schouders na, was Trijntje compleet bedekt in een zwart wijd jumpsuit met een soort ingebouwde cape. Niet bepaald flatterend en op Twitter ging het dan ook direct genadeloos los. Mensen vroegen zich af of Trijntje zich vermomd had als luchtballon en waarom ze eruitzag als Aladdin.

Bekijk hieronder het optreden van Trijntje en oordeel zelf. Begaat Trijntje een enorme Songfestival-flater of is er niks mis met de look?

(Tekst: Jasmijn Engering)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties