0

blauwe balenciaga tasBalenciaga is het go-to merk van vele A-lister: de producten die het van origine Spaanse label produceert zijn dan ook aardig aan de prijs. Dat maakt ze natuurlijk niet minder gewild…

Toen de Balenciaga it-bags dit weekend voor een schijntje op hun website stonden, duurde het dan ook niet lang voordat het hele internet hiervan op de hoogte was en een prachtige deal dacht te hebben binnengesleept. In plaats van de $1.500,- die de tassen normaal ongeveer kosten, waren ze nu te koop voor maar $200,-. Het duurde erg lang voordat Balenciaga deze glitch in hun website zelf doorhad, waardoor er al een heleboel orders waren geplaatst voordat de webshop offline ging.

Inmiddels is de website van het label weer online, met de juiste prijzen bij de items. Alle bestellingen voor de afgeprijsde tassen zijn door het merk geannuleerd. Een paar ontevreden/beledigde kopers komen in opstand tegen dit besluit van Balenciaga. Het label heeft zelf nog geen officiële verklaring naar buiten gebracht over het voorval.

  • blauwe balenciaga tas

(Beeld: www.pinterest.com)

(Tekst: Milan van Vugt)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties