0

150 AJe hebt het vast wel eens meegemaakt: snel nog even een poedertje voordat je weg gaat, maar dan per ongeluk nét een beetje te veel en als een oranje bom aankomen op je bestemming.

Angelina Jolie beging ook zo’n fout gister. Ze kwam aan op de rode loper van de premiere van The Normal Heart met witte poeder op haar gezicht die de visagist duidelijk vergeten te verwijderen was voordat ze Angelina uit haar stoel stuurde.

Je zou toch denken dat ze met een stylist en visagist haast nooit de fout in kunnen gaan, maar toch gebeurt het regelmatig. We begrijpen het nog als haar make-up artist in de haast heeft gezegd dat ze maar moest gaan, maar uuuh, Brad, kijk jij wel eens écht naar je vrouw? Je hebt toch een heel ritje met Angelina in de auto gezeten en je vond het niet even nodig om je vrouw te behoeden voor een enorme make-up blunder op de red carpet?

Als we haar witgevlekte gezicht buiten beschouwing laten, ziet ze er stunning uit in haar little black dress met haar zwarte strappy heels.

  • Angelina Jolie en Brad Pitt
  • Angelina Jolie
  • Angelina Jolie

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Bridget van Alphen)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties