0

UnseenNog heel even en de Westergasfabriek in Amsterdam staat volledig in het teken van fotografie. Van 19 tot en met 23 september vindt de openingseditie plaats van Unseen, de nieuwe internationale fotografiebeurs waaraan vijftig vooraanstaande galeries vanuit de hele wereld deelnemen.

Wat daar dan te doen is? Nou, de mooiste foto’s bewonderen natuurlijk! Waaronder flink wat modefoto’s. De beurs toont nieuw werk van jong talent en onbekend werk van bekendere fotografen. Dus wil jij je laten verwonderen door baanbrekende fotografie? Dan ben je hier op je plek.

Een belangrijk onderdeel van Unseen is de tentoonstelling FASHION! Photographs from the Camera Work Collection. Met bijna 200 werken toont deze unieke tentoonstelling een eeuw modefotografie. Dat klinkt als een must see! Ook fijn: op donderdag- en vrijdagavond gaat Unseen door tot in de kleine uurtjes met spectaculaire feesten: het Unseen After Hours programma. Even in je agena noteren, dus!

Het volledige programma is te vinden op www.unseenamsterdam.com

Unseen

Een van de modefoto's (© Tina Berning und Michelangelo Di Battista, Face Project I, 2007 Courtesy Camera Work Gallery, Berlin)

www.unseenamsterdam.com

(Tekst: Nina de Bruijn)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties