0

karl 150Karl Lagerfeld kan met recht een icoon genoemd worden. Tot ver buiten de modewereld is bijna iedereen bekend met zijn naam, kat en uiterlijk. Als hoofdontwerper van Chanel, Fendi én zijn eigen label, is die faam ook wel verdiend.

Het is hem namelijk niet komen aanwaaien, die bekendheid. Karl heeft ontzettend veel collecties ontworpen voor de verschillende labels. Toch weet hij iedere keer te verbazen, trends te voorspellen en de hotste modellen te strikken voor zijn shows en campagnes. En dit alles terwijl de beste man inmiddels al 81 (!) is.

Karl Lagerfeld is geboren in Duitsland, en daar zijn de Duitsers terecht trots op! Als eerbetoon opent er nu een expositie in Bonn die een oeuvre van de designer tentoonstelt. De naam van de expo is Modemethode en je vindt ‘m in de Bundeskunsthallen.

Karl heeft duidelijk aangegeven niet te willen dat de tentoonstelling focust op het verleden, want hij is een zelfverklaarde ‘man van de toekomst’. Op de tentoonstelling staat dan ook de evolutie in zijn werk centraal. De tentoonstelling is samengesteld door zijn long time bestie Amanda Harlech en er wordt gezegd dat dát de reden is dat de tentoonstelling plaatsvindt. Yay Amanda!

Voor meer info over de tentoonstelling klik je hier.

  • karl 500

(Beeld: www.instagram.com/karllagerfeld)

(Tekst: Milan van Vugt)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties