0

EMMA avaHet EMMA Kinderziekenhuis AMC wil zich heel graag transformeren tot het ultieme ziekenhuis voor (kleine) kinderen. Zo willen ze dat de zieke kotertjes met vriendjes kunnen logeren en zelfs naar de bioscoop kunnen gaan.

Ook moet er een sterrenhemel komen in de kamers om alle enge apparatuur even te vergeten en moet er een speciaal kinderrestaurant verwezenlijkt worden waar de kids met opa en oma uiteten kunnen gaan. Op die manier groeien de kinderen zo normaal mogelijk op, want dat is wat ze het allerliefste willen.

Maar voor al die ideeën is natuurlijk wel geld voor nodig! Daarom worden er vijf Amazing Emma-feesten georganiseerd door stichting Embrace Emma en daarmee moet in totaal twee miljoen euro worden opgehaald voor het kinderziekenhuis.

Dit jaar is het de beurt aan alweer de vierde editie! Deze wordt gehouden in de Gashouder in Amsterdam op vrijdag 28 maart. En vergis je niet; het is geen avond vol lange, saaie speeches. Nee, de avond wordt gepresenteerd door Martijn Krabbé, er komen verschillende artiesten optreden, er is een theater, dance en een veiling.

Wij vinden het een goed initiatief en het klinkt leuk! Wat vind jij?

EMMA

www.amazingemma.nl

(Tekst: Indra Jager)

(Beeld: Bruno Press)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties