0

Shoppen tijdens de uitverkoop is leuk, maar nieuwe collecties met korting kopen is nog leuker! Daarom kijken we elke keer met smart uit naar de National Glamour Day.

En dit keer wordt deze groter dan ooit. Bij maar liefst 3000 winkels kun je korting krijgen. Op 29 september hoef je voor items minstens 20 procent minder te betalen bij shops als SuperTrash, Ici Paris XL, Vila, Hunkemoller, Nelly.com, Invito en meer.

De kick-off wordt dit keer gegeven met een ontbijt bij het Esprit Caffe bij de Amsterdamse Spui. 1000 Lezeressen van Glamour kunnen hier ontbijten met het team van het blad compleet met muziek en champagne. Hoofdredacteur Sabine Geurten: “Dit is het leukste moment van de dag, startklaar om te gaan shoppen met een glas champagne in de hand. Als ervaren shopper geef ik graag nog even wat shoptips, liefst aan iedereen persoonlijk.

Om je te helpen met het uitstippelen van je shopping route, kun je de speciale National Glamour Day app downloaden. In het nieuwe nummer van Glamour, dat nu in de winkel ligt, kun je meer informatie vinden over het evenement.

www.glamour.nl

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties