0

Elise bElise21egon drie jaar geleden haar webshop ModeMusthaves.com en is nu één van de grootste mode webshops van Nederland. Ben je benieuwd wat zij met haar ModeMusthaves meisjes allemaal meemaakt? Bekijk dan elke zaterdag haar photo diary.

Ik moet heel eerlijk bekennen dat ik deze week zo meeega druk ben geweest dat ik amper tijd had om foto’s te schieten. Ik ben namelijk afgelopen maandag onverwachts verhuisd! Het is even wat regel- en sjouwwerk, maar dan heb je wel wat! Hier en daar moeten we nog wat dozen uitpakken, maar ik heb alvast wel de eerste kiekjes van mijn nieuwe paleisje!…

Het goede nieuws is dat de polaroid camera weer terug op voorraad is en we hebben een happy customer met een hele mooie foto blij gemaakt! Kijk snel verder en geniet van jullie weekend :-)

Tot volgende week!

XOXO Elise

Volg je mij ook op Twitter en Instagram?

Over Elise
Elise begon drie jaar geleden haar webshop ModeMusthaves.com en is nu één van de grootste mode webshops van Nederland. Ben je benieuwd wat zij met haar ModeMusthaves meisjes allemaal meemaakt? Bekijk dan elke maandag haar photo diary.
www.modemusthaves.com

(Tekst: ModeMusthaves)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties