0

Elise bElise21egon drie jaar geleden haar webshop ModeMusthaves.com en is nu één van de grootste mode webshops van Nederland. Ben je benieuwd wat zij met haar ModeMusthaves meisjes allemaal meemaakt? Bekijk dan elke zaterdag haar photo diary.

Wat een feest, de derde editie van het POWERVROUWENDINER! Het overtrof al onze verwachtingen… Natuurlijk heb ik hier onder de foto’s voor jullie. En met trots kan ik mededelen dat onze inkoopafdeling overuren heeft gedraaid en er hele leuke nieuwe toevoegingen zijn aan ons assortiment: modeboeken!! Waaah, o.a. Chanel, Rens Kroes, Danie Bles, Alexa Chung, hoe cool is dat? Ook hebben we te leuke nieuwe musthaves voor in je huis, met een kalender, leuke kaartjes en andere accessoires.

Mijn liefste vriendinnetje ordaniseerde haar eerste workshop en ik was natuurlijk van de partij. Het heeft HAPPY & HEALTHY en is écht een aanrader! Nee, niet alleen omdat het mijn BFF is, maar het was écht een leerzame en inspirerende middag. Kijk snel verder naar alle foto’s!

Tot volgende week!

XOXO Elise

Volg je mij ook op Twitter en Instagram?

Over Elise
Elise begon drie jaar geleden haar webshop ModeMusthaves.com en is nu één van de grootste mode webshops van Nederland. Ben je benieuwd wat zij met haar ModeMusthaves meisjes allemaal meemaakt? Bekijk dan elke maandag haar photo diary.
www.modemusthaves.com

(Tekst: ModeMusthaves)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties