0

Elise21Elise begon twee jaar geleden haar webshop ModeMusthaves.com en is nu één van de grootste mode webshops van Nederland. Ben je benieuwd wat zij met haar ModeMusthaves meisjes allemaal meemaakt? Bekijk dan elke zaterdag haar photo diary. Vandaag precies 3 jaar geleden begon voor mij het hele ModeMusthaves avontuur!! Op dinsdag 17 mei lanceerde ik met kriebels in mijn buik ModeMusthaves.com… Natuurlijk had ik er vertrouwen in, anders begin je niet een eigen bedrijf, maar wat er de afgelopen 3 jaar is gebeurd overtreft al mijn dromen.

Zo veel gave momenten meegemaakt, zo veel happy customers blij gemaakt met de musthaves die we met liefde selecteren, zo ongelooflijk veel leuke reacties en lieve bedankjes, Speciaal bedankje voor ALLE ModeMusthaves meisjes! Van de eerste stagiaire Merit, mijn nichtjes die hielpen met inpakken tot Virginie, het nieuwe ModeMusthaves meisjes, die deze week begonnen is. En natuurlijk mijn moeder, vriendje, vriendinnetjes en alle andere lieve mensen die hebben geholpen om mijn droom werkelijkheid te maken, BEDANKT!!!

Jullie weten vast, dat als je jarig bent hoort te trakteren en dat doen wij! Samen met Scooterspot uit Amsterdam heb ik een echte ModeMusthaves scooter ontworpen t.w.v. 2000 EURO, waarvan ik er eentje mag verloten!! Maar ook de lezers van I Love Fashion News wil ik bedanken voor de afgelopen 3 jaar, hiervoor heb ik een exclusieve kortingscode aangemaakt. Deze staat verder op in de diary…

Tot volgende week!

XOXO Elise

Volg je mij ook op Twitter en Instagram?

Over Elise
Elise begon drie jaar geleden haar webshop ModeMusthaves.com en is nu één van de grootste mode webshops van Nederland. Ben je benieuwd wat zij met haar ModeMusthaves meisjes allemaal meemaakt? Bekijk dan elke maandag haar photo diary.
www.modemusthaves.com

(Tekst: ModeMusthaves)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties