0

Er is maar één cruciaal kenmerk dat het succes van je relatie definieert en dat is lief zijn voor elkaar. Dit is dé bepaalde succesfactor voor geluk en stabiliteit in een relatie. Aardig zijn tegen je partner zorgt ervoor dat die zich verzorgd, begrepen, gewaardeerd en geliefd voelt. Niet iedereen is van nature altijd aardig, maar het is zeker iets dat je jezelf kunt aanleren.

Een goede relatie vereist dat beide partners lief zijn voor elkaar. Dit betekent dat ook wanneer jij aan het online shoppen bent en vriendjelief je aandacht eist, je stopt met je iPad en hem die aandacht schenkt. Als je wegkijkt en weer naar de webshop kijkt kun je in een ruzie belanden. Psychologen geven aan dat als je kleine contactmomentjes vaak negeert, de emotionele band in je relatie langzaam verslapt.

'Feliciteer je partner met een bonus en wees gul met je liefde'

Lief zijn is meer dan die massage of dat bloemetje die je af en toe krijgt: lief zijn is dat je je verlangens van je partner erkent en zijn of haar successen viert. Iedereen weet dat je er voor elkaar moet zijn, in voor- en in tegenspoed, maar onderzoek wijst uit dat het zelfs nog belangrijker is om er voor je partner te zijn als het wél goed gaat. Ga maar na: hoe jij reageert op het goede nieuws van je partner kan dramatische gevolgen hebben voor de relatie. Feliciteer je partner met een bonus en wees gul met je liefde. Dat zou wel eens de bepaalde succesfactor kunnen zijn voor een lange en fijne relatie.

Vertel 'ns, op wat voor manier ben jij aardig voor je partner?

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties