0

Door mijn werk ben ik héél veel online. Mailen, Skypen, social media etc. Maar sinds een jaar werk ik part-time en ben ik heel bewust ook vaak offline (vertel ik binnenkort meer over in een video). NIVEA en ik vinden het delen van speciale momenten met elkaar belangrijk daarom hebben ze mij gevraagd om jullie verschillende offline momenten te laten zien tijdens mijn kerstvakantie. Nieuwsgierig wat ik doe als ik even tijd voor mezelf heb? Lees mee...

"Ik versier de kerstboom met Robert, ik schrijf de laatste kerstkaarten, geef mezelf een manicuren en soms..."

Ik neem elk jaar twee weken vrij rond Kerst en Oud & Nieuw. Dan heb ik echt even tijd voor me-time en voor familie en vrienden! Dus geen mail, telefoontjes en social media. Ik maak dan tijd voor het verzamelen van receptjes voor de feestdagen, ik versier de kerstboom met Robert, ik schrijf de laatste kerstkaarten, geef mezelf een manicure en soms... Doe ik even helemaal niks en lig ik heerlijk op de bank te lezen! Oh ja, en ik maak elk jaar in de kerstvakantie een planning en stel doelen voor het nieuwe jaar! (tip!).

Nivea 1

Ik ben heel erg benieuwd wat jij doet als je een dagje vrij bent of misschien ook heerlijk genieten bent van je vakantie! Laat je het hieronder weten in een reactie?

www.NIVEA.nl

#AnnicvwAd

Reageer op dit artikel
Annic ten Duis

Door Annic ten Duis op

Lees meer artikelen van Annic

Read next…

Reacties