0

paaseieren 150Het lange Paasweekend staat alweer voor de deur! Dit betekent haasjes van boter, een paasstol en een heleboel lekkers op de ontbijt/brunch tafel. Maar misschien ook wel eieren versieren met je kids, broertjes of zusjes of andere kleintjes.

Moet jij daar dit jaar ook aan geloven? Dan hebben wij dé tip voor je zodat je dit jaar de waterverf en stickers uit het standaard supermarktpakketje kan laten voor wat het is. Verzamel al je oude glitter items en wees bereid om ze kapot te knippen óf ren nog voor het weekend naar de knutselwinkel, want we hebben voor deze disco eitjes een heleboel glimmende pailletten nodig!

De instructies zijn vrij simpel, pak er wat lijm bij (doorzichtige lijm, geen pritt stift!), gooi al je pailletten op tafel en verzamel je jonge familieleden (het meeste succes boek je waarschijnlijk met iedereen onder de tien). Nu ben je klaar om je paaseieren een sprankelende make-over te geven, voor iedere paillet gebruik je één stipje lijm om ze op het ei te plakken.

Let op: Laat de eitjes wel goed drogen voordat je ze verstopt!

Je vindt de hele DIY van Lauren Conrad hier

  • paaseieren 500

www.darlingmagazine.org

(Beeld: www.laurenconrad.com)

(Tekst: Milan van Vugt)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties