0

DO-IT-YOURSELF Maak opvallende kameraccessoires van simpele potjes!Het weekend staat voor de deur. Heb je niks gepland en heb je wat inspiratie nodig? Dan kun je iedere vrijdagmiddag op I Love Fashion News terecht voor een leuke do-it-yourself tip!

Deze keer laat Hi Gorgeous, dé website waar je terecht kunt voor allemaal super leuke do-it-yourselfs, zien hoe je van simpele appelmoes- of groentepotjes leuke accessoires kan maken voor je kamer! Het hoeft niet veel geld te kosten om je huis op te fleuren, recycle gewoon de dingen die je in huis hebt. Deze potjes schilder en versier je, daarna vul je ze om een echte eye catcher te creëren voor in je kamer. Handig voor bijvoorbeeld je ringen, maar vooral heel erg leuk!

Benodigdheden:
- Schoongemaakte groente potjes
- Verf in de kleur die je wilt
- Window marker
- Beker met water
- Kwast

De benodigdheden.

De benodigdheden.

Zorg dat de potjes schoon gemaakt zijn. Draai ze open en schilder de deksels. Wij gebruikten schoolbordverf, zodat we ook wat op de deksels kunnen schrijven als we de pojes ergens anders voor gaan gebruiken. Laat de verf een uur drogen en verf een tweede laag.

Zorg dat de potjes schoon gemaakt zijn. Draai ze open en schilder de deksels. Wij gebruikten schoolbordverf, zodat we ook wat op de deksels kunnen schrijven als we de potjes ergens anders voor gaan gebruiken. Laat de verf een uur drogen en breng dan een tweede laag aan.

Ondertussen schrijf je mooie quotes op de potjes met de window marker. Schrijf de tekst goed om. Dus op z’n kop als je de potjes ook op z’n kop zet. Wil je er later ene andere tekst opschrijven? De inkt van deze stoft was je er met water were af.

Ondertussen schrijf je mooie quotes op de potjes met de window marker. Schrijf de tekst goed om, dus op z’n kop als je de potjes ook op z’n kop zet. Wil je er later een andere tekst opschrijven? De inkt van deze stift was je er met water weer gemakkelijk af.

Doe mooie plaatjes of al je gave ringen erin en draai ze dicht. Et voilá! Je eigen diy statement pieces voor in je kamer!

Doe mooie plaatjes of al je gave ringen erin en draai ze dicht. Et voilá! Je eigen diy statement pieces voor in je kamer!

Het eindresultaat!

Het eindresultaat!

www.higorgeous.nl

(Tekst: Carolien Tsao)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties