0

DO-IT-YOURSELF Customize je shirt met geometrische vormenHet weekend staat voor de deur. Heb je niks gepland en heb je wat inspiratie nodig? Dan kun je iedere vrijdagmiddag op I Love Fashion News terecht voor een leuke do-it-yourself tip!

Deze keer laat Hi Gorgeous, dé website waar je terecht kunt voor allemaal super leuke do-it-yourselfs, zien hoe je een leuk resultaat kunt boeken met enkel een textielstift en een wit t-shirt! Met de stift teken je op je eigen manier een geometrische vorm op het shirt et voila, er zal niemand zijn die hetzelfde exemplaar heeft als jij!

Benodigdheden:
- Wit dun t-shirt
- Textielstift
- Potlood of pen
- Papier
- Tijdschrift(en)
- Strijkijzer

1 design tekenen

Teken de geometrische vorm op een stuk papier. Zorg dat de lijnen donker genoeg zijn, zodat ze zometeen door het t-shirt schijnen.

2 leg tshirt eronder tegen doordrukken

Leg een tijdschrift tussen het t-shirt zodat het niet doordrukt. Leg op het tijdschrift de afbeelding die je getekend hebt. De vorm schijnt nu door het shirt en je kunt ‘m zo gaan overtekenen.

3 houd tshirt goed strak en overtekenen

Houd het t-shirt goed strak en zorg dat de afbeelding niet weg kan glijden. Nu ga je met de textielstift de lijnen overtekenen.

4 tshirt eventueel nog strijken

Afhankelijk van welke textielstift je gebruikt moet je het t-shirt nog strijken voordat je ‘m gebruikt.

5 resultaat

Het resultaat!

www.higorgeous.nl

(Tekst: Carolien Tsao)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties