0

DIY lace upHet is dé trend van nu: lace-up ballerina’s. Een elegant plat schoentje met een mooi veter detail dat kruislings over je voeten, enkels en benen loopt. Met trends is het helaas zo dat je niet direct een affordable variant kan vinden in H&M of op een andere betaalbare plek.

Gelukkig kan je deze beauties hartstikke makkelijk zelf maken! Het enige wat je hiervoor nodig hebt is een paar ballerina’s, een touwtje en een gaatjesmaker. Je kan natuurlijk helemaal zelf kiezen wat voor een ballerina je gebruikt: een zwarte zoals in de tutorial of in een andere kleur. Bovendien kan je de tutorial ook doen met een hak! Als touwtje kan je een leren veter gebruiken maar je kan bijvoorbeeld ook gaan voor een lint.

Gelukkig zijn de keuzes die je nu moet maken niet definitief. Je kan namelijk ook de veter er weer uit halen en er een andere voor in de plaats rijgen! Zo kan je afwisselen met kleuren en materialen. Deze makkelijke DIY is bedacht door Geneva van het blog A Pair and A Spare en zij maakte een handig tutorial video voor je.

Bekijk hieronder hoe je deze fabulous schoentjes maakt!

www.apairandasparediy.com

(Tekst: Milan van Vugt)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties