0

geborduurd jasje DIYIedere zomer gaan we massaal weer voor bohemian inspired looks. Lange jurken met paisley printjes, veertjes in je haren en geborduurde details op je kleding. Heb jij net als wij een jasje met toffe geborduurde details op de wishlist? Dan ben je vanaf nu voorzien.

Met deze ontzettend makkelijk do it yourself sla je twee vliegen in één klap, je hebt éindelijk je festival statement piece gevonden en je bent af van het oude jasje dat je nooit meer draagt. Om dit toffe jack met geborduurd detail op de achterkant en de zakken te maken gebruik je namelijk een oude jas, een parka, een leren jasje of een spijkerjack het kan allemaal! Daarnaast heb je een flink lap nodig met gebuurde stof, een schaar en een meetlint.

Wat je doet is je knipt uit de geborduurde stof een aantal figuren of vlakken uit die je op het jasje wilt hebben en vervolgens naai je die (als je dat kan) op de rug van het jasje. Mocht je niet kunnen naaien, dan kan je ook gewoon textiel lijm gebruiken. Het effect zal hetzelfde zijn! De figuren en de vlakken die je op het jasje naait hoeven natuurlijk niet dezelfde te zijn als in de tutorial, wees creatief!

Voor een gedetailleerde uitleg moet je hier zijn!

  • DIY jasje borduur detail

(Tekst: Milan van Vugt)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties