0

15326530760_31a2464f99_bFringe is weer helemaal hot dit zomerseizoen. We zien ze overal: van vestjes tot bikini’s en natuurlijk tassen! Ben jij helemaal in love met een leuke fringe clutch, maar laat je budget het niet toe er één aan te schaffen, doe dan mee met deze DIY en flans helemaal zelf deze zomer musthave in elkaar.

Het is altijd leuk als je zelf iets kan maken, maar als je twee linkerhanden hebt zijn niet alle DIY’s die je op het internet vindt uit te voeren. Voor deze toffe fringe clutch heb je gelukkig geen naaimachine nodig, helemaal linkerhand proof dus! Voor de clutch heb je alleen maar stof (het liefst een mooi stuk leer), een leren koord, een gaatjesmaker (die je gebruikt om een extra gaatje te maken in je riem) en een schaar nodig.

Basically vouw je je leren lap stof dubbel en zorg je dat de dubbelgevouwen lap ongeveer de gewenste grootte van je clutch heeft. Vervolgens pons je gaten in de zijkanten van je clutch, die je normaal zou dichtnaaien. Door de gaten rijg je stukken van de leren veter: let goed op, want ze moeten wel allemaal even lang zijn! De veters houden de stof op zijn plaats, waardoor je geen naaimachine nodig hebt.

Deze té leuke en stylish DIY is bedacht door Geneva Vanderzeil, van het DIY blog A Pair and a Spare. De volledige tutorial met begeleidende foto’s vind je hier.

  • fringe tas DIY

(Beeld: www.apairandasparediy.com)

(Tekst: Milan van Vugt)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties