0

DIY bureaustoelHet is prima om af en toe vanuit huis te werken. Of dat nou voor je werk is of dat je zwoegt op je school- of studiewerk, het is in dat geval wel zo fijn als je kamer helemaal work proof is. Dat betekent ook dat je een fijne bureaustoel moet hebben.

En dat die bureaustoel helemaal niet duur hoeft te zijn om bij de rest van je trendy interieur te passen, bewijst deze easy DIY. Ashley van het DIY blog Hither and Thither tovert een standaard bureaustoel in een handomdraai om in een begerenswaardige troon. Hiervoor gebruikt ze zelfs maar één tool: een spuitbus met goudverf.

De stoel die Ashley gebruikt is afkomstig van Ikea en je kunt deze stoelen makkelijk van hun saaie onderstel afschroeven. Het onderstel leg je vervolgens buiten op een groot stuk papier/karton. Adem in, houd goed afstand en dan spuit je het onderstel zo in koninklijk goud. Laat de verf wel goed drogen voordat je de stoel er weer opschroeft. Tip: je kan natuurlijk een ook andere kleur verf voor deze tutorial uitkiezen!

Je vindt de hele tutorial, met uitgebreidere aanwijzingen, hier

  • Bureaustoel tutorial

(Beeld: www.hitherandthither.net)

(Tekst: Milan van Vugt)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties